Marcin Fornal

Warzywa i owoce pod wpływem obróbki mechanicznej oraz termicznej tracą wiele właściwości. Preferowane jest dostarczać ludzkiemu organizmowi odpowiednią ilość składników odżywczych bezpośrednio z surowych owoców i warzyw, które przejdą najkrótszą drogę od obróbki do konsumpcji.

Sport stanowi dziedzinę życia, która dotyczy praktycznie wszystkich. Wiele osób emocjonuje się różnymi dyscyplinami i śledzi…

Dokonaliśmy zakupu nowego smartfona. W zasadzie od razu powinniśmy pomyśleć o zapewnieniu mu odpowiedniej ochrony. Chodzi o odpowiednie etui…

Wakacje nad morzem to jedna z najchętniej wybieranych form wypoczynku. Zarówno w trakcie spacerów brzegiem morza, jak i podczas beztroskiego…

Wybór odpowiednich akcesoriów do sprzętu do nagrywania nie jest łatwym zadaniem. Elementy te ułatwiają pracę, a także…